Heart Chat Bubble

with the heart as compass

Woho, jag ansökte till Karlskoga Vårsalong i förrgår och idag stod det med i tidningen att jag har blivit antagen:D Jippi! För er som inte vet vad det är, så är det en slags konstutställning som annordnas i Karlskoga varje år på våren. Man får ansöka om att få vara med, dock får man bara lämna in max 5 tavlor och en enskild juryman (som inte är från Karlskoga) får sedan ensam välja ut vilka tavlor hen tycker ska få vara med.Så man vet aldrig hur det ska gå!
 
Förra året ansökte jag och fick med en av mina tavlor (som fick väldigt fina recensioner i tidningen) och det ledde även till en hel del tavelbeställningar och andra målar-jobb, så det är ju en rätt bra chans att få visa upp sig:) Speciellt för en fattig student som jag som aldrig annars har någon möjlighet att ställa ut;). I år fick jag ialla fall med TVÅ tavlor! Dock var det de två tavlor som jag minst hade hoppats på, men smaken är som baken, delad, och jag är asnöjd ändå (för det är ju ändå 5 av mina favoriter som jag valde att skicka in).
 
Jag passade även på att skicka in den nya bilden som jag målade klart för några dagar sen, nämlgen denna, men dock kom den inte med,haha, det var den jag trodde hårdast på  XD Men, men...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback