Heart Chat Bubble

den kommande friheten

Klar med både artikeln och bilden om Johannesört:) Så mycket roligare att plugga om pluggandet innefattar målning också!Det var vett annat lite där året har fler dagar kanske:)
 
Nu är det bara 2 veckor o några dagar kvar tills terminens sista tenta, dvs till min kommande frihet!Åh, vad jag ska måla då!
 
Johannesört, målad med copic o polychromos
 
erkligen riktigt länge sen jag fördjupade mig i blom-målning o jag känner att jag verkligen behöver öva mig på det! Kanske jag ska välja att måla en helt ny medicinsk flora som examens-arbete?;)Nja, i 
 
 

sepia lineart

Håller fortfarande på o försöker lista ut hur de här skumma "linjalerna" fungerar, vi får väl se om jag lyckas lösa mysteriet;)
 
Tyvärr hann jag inte ens i närheten av klart med denna målning inför "Konst runt Möckeln"-fotograferingen, men men, har ju ett gäng andra tavlor som redan var klara som jag kunde använda mig av. Det ska verklogen bli sjukt skönt när terminens sista tenta är avklarad o jag kan måla hur mycket jag vill igen *längtansfull blick mot fjärran*.
 
Just nu håller jag på med denna som sagt. Det är lite av en koncept-målning (finns det ordet?) med lite budskap som jag ska avslöja senare när jag kommit lite längre på målningen;) Än så länge så har målningen gått förhållandevis smärtfritt, inga större misstag än, men linearts brukar jag känna mig rätt säker på...det är färgläggningen som jag brukar göra största blunder XD
 
Bestämde mig för att köra på sepia-linearts...
 
 

skiss-planer

Drog en sväng till Kroatien, men nu är jag hemma igen för nya målerier.:) Ska ju vara med i "Konst runt Möckeln" i år på deras 10-årsjubileum. Nu på söndag är det fotografering av 3 verk, o jag hade väl tänkt att jag ska hinna måla klart en helt ny tavla tills dess, men vi får väl se;) Denna vecka är nämligen helt fullspäckad med både jobb, skola o nöjen. Har ialla fall hunnit skissa lite, så här ser det ut för tillfället. Det är A3 dessutom.