Heart Chat Bubble

Tillbaka med nya konst(er)

Så! Nu känner jag mig åter igen mogen för att börja blogga igen:) Stängde av helt under sommaren,då jag typ jobbade 6 dagar i veckan i genomsnitt XD Men nu är jag back on track!
 
För tillfället så håller jag på o  förbereder mig lite inför "Konst run Möckeln"-utställningen som äger rum den 26-28 September. Jag ska ju som sagt delta i den, o nu börjar det kännas att det närmar sig:)Deltog i en liten intervju för någon vecka sen (o för kanske första gången, blev jag inte felciterad) och har väl även målat klart det mesta. Några bilder har ni, sett, några har ni inte sett, men alla kommer ni att få se ialla fall.
 
En bild förresten som jag håller på med just nu, är denna bild (som jag inte riktigt har bestämt mig för än om den ska få vara med i utställningen eller ej). Kör åter igen på lite "Alfonso Mucha goes  manga" och det slår mig hur svårt det är att få ihop färgerna på det sättet som han lyckats så otroligt bra med. Kanske beror det på att han höll på med helt andra medlen förvisso, men det är spännande att utmana sig själv:)
 
Vill ni veta mer om konst runt möckeln kan ni kika in hemsidan: www.konstruntmockeln.se
 
Repotaget i tidningen
 
 
Bilden jag håller på med
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken H

Välkommen tillbaka! ;)

2014-09-05 @ 11:24:32
URL: http://modemanifest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback