Heart Chat Bubble

konstutställning!

Ja just det, för er som har svängarna förbi Karlskoga, så pågår nu Karlskoga Vårsalong. Man kan väl kortfattat säga att det är den populäraste utställningen i Karlskoga Konsthall, under året, där alla som är hemmahörande eller har rötter till Karlskoga, får ansöka med sin konst. Sen får en ensam, inbjuden domare (utan koppling till Karlskoga) välja ut alla de konstverk hen tycker ska medverka i årets salong, helt på egen hand! Så det  är ju verkligen väldigt oförutsägbart vilka som kommer att få delta, ett ganska spännande projekt för de som ansöker, o detta år lyckades jag få med två av mina verk:D (man får max ansöka med 5 verk/konstnär). Så fr o m  i lördags öppnade konsthallens portar för allmänheten, så passa på o ta er en titt;) 
 
De verk som jag har med, var i lite blandade teman, men det är ju iofs roligt att man får visa upp lite blandat:) Jag hade önskat att "With the heart as compass" (som jag nyligen postat nedan) hade fått komma med, men aja, det blev en fin present till pappa som fyllde 50 i helgen (det är bara han och mamma som någonsin fått en tavla av mig). Den första tavlan följer ju lite ett av mina favorit-teman, miljöförstöring.Ja, o hela historen kring målningen finns ju att läsa på mitt galleri (www.nevaart.deviantart.com) för den som är intresserad. Den fick också rätt bra kritik i tidningen, vilket självklart är kanonkul (sen är det alltid roligt att läsa andras tolkningar av bilden)
 
 
även en liten bild:)
 
 
 
den blev förresten såld också, ännu roligare:) Lite nyfiken på vem som köpt den faktiskt:)
 
den andra bilden var den lite mer symbolrika målningen som jag gjorde i vintras. "Illumination". 
 
 
ska bli väldigt intressant o se hur det går för den, den är ju verkligen ganska olik den första målningen. 
 
Nej, nu är det sen kväll igen, måste måla lite, sen sova.sen plugga;) Haha! Men nu kan jag ha lite gott samvete ändå, fick precis veta att jag klarat Fysikal-kemi-tentan!HALLELUJA; prise Budda:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback