Heart Chat Bubble

Elsa-målning i Neva-stil:)

 Ännu en målning klar:) Denna gång blev det en fanart av Elsa från disneys nya film"Frozen". Körde en liten egen manga/bjd-verision av henne.Det är ganska sällan jag målar fanart, men kanske ska ta o bättre mig lite på den fronten, för trots allt är det rätt kul och säkert bra övning, att måla annat än sitt eget. Man tvingas att lägga märke till hur andra gör när de skuggar, designar och liknande. 
 
Frozen är förresten lätt en av mina top 5 av disneyfilmer. Nästan lika bra som "Brave". Jag gillar att Disney har blivit lite modernare i sitt historieberättande och lägger mer styrka i sina kvinnliga karaktärer. Sen är jag försvånatsvärt glad över att de har fört in lite mer sång i filmerna igen. Under hela tiden som jag målade denna bild, så lyssnade jag på "let it go" som är med i filmen. Gissa om min sambo är lite trött på att höra den/höra mig nynna på den ;) 
 
Bilden är målad med copic markers och acrylic airbrush. Minn aibrush gick ju sönder häromdagen(igen) så köpte en ny så nu känns det skönt att aibrusha igen:) Tror min höga utsiitningfaktor beror på att jag antagligen inte tvättar den på rätt sätt. Eftersom jag inte känner nån/hittar nån som vet hur man rengör en airbrush korrekt, så kommer det nog fortsätta på samma visa ett tag;)
 
Här nedan kan ni se lite WIP:s och slutresultat
 
 
 
 
Och färdiga resultatet:
 
 
Och den bästa sången i filmen:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

fint! :)
(fast det känns som du glömt göra klart örat?^^)

2014-03-02 @ 16:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback