Heart Chat Bubble

Tillbaka till Underland

 Målad med Copic Markers och airbrush.
 
Häromdagen blev jag klar med denna målning också. Den är ganska stor så har typ slut på halva mitt färgsortiment efter detta >:(. 
 
Hursomhelst. Det blev en lite mer vuxnare verision av "Alice i Underlandet". Redan som barn tyckte jag om Disneys verision och även som vuxen uppskattar jag hela historien och konceptet kring "Alice i Underlandet". Och jag verkligen ÄLSKAR Tim Burtons tolkning! Hela samhällskritiken, det öppna tänkandet, ja allt, jag tycker verkligen att Burton tolkat det helt i min egen smak:) Alla kan nog känna igen sig lite i känslan av att befinna sig i en tämligen konstig och upponedvänd värld, där alla blint följer galna regler uppordnade av ännu mer galna människor.Ingen människa, lag eller kunglighet kan tala om för dig vad som är rätt o fel. Verkar världen upp o ner, vänd rätt på den o lyssna till ditt inre!
 
Som vanligt så har jag använt mig av markers och airbrush. Jag gillar verkligen copic, men något jag stör mig på är att vissa färger (tex svart) är lite "oljiga" i konsistens och råkar man lägga handen i det (vilket jag gör si så där hela tiden) så färger det av sig på andra ställen av teckningen >:O Det problemet har jag ALDRIG haft med promarkers , men oandra sidan är det svårare att måla små detaljer med promarker, då de inte har någon ordentlig spets. Förstår inte vad det är med copics bläck som gör att det blir så?
 
Sen vet jag inte riktigt vad som hände med skuggan vid klockan.Bara skit i den XD Det blev nått skumt med min airbrush, o helt plötsligt kom det hur mkt färg som helst, o tragiskt nog går ju inte airbrush att sudda XD haha. smällar man får ta:)
 
Kallar den "Back to Wonderland"
 
 

Kommentarer
Postat av: GeMina Arts

Så jävla snygg! :D

Svar: Tack:D
Neva

2014-03-01 @ 17:14:04
URL: http://geminaarts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback