Heart Chat Bubble

precious doll

Oj, nu var det sjukt länge sen jag skrev här, men till mitt försvar har jag haft vääääldigt mkt i skolan. Fr o m nu ska jag bättre mig;)
 
Vad annars har jag pysslat med?Jo, jag har fått många förfrågningar på att göra video-tutorials när jag målar. I ärlighetens namn är jag inte så teknisk, så har dragit mig för det men nu när jag har ny telefon o allt, tänkte jag att jag skulle försöka mig på en video. O omröstningen sa att det skulle bli en hår-tutorial, så det är precis det jag har gjort;)
 
Dock så gick inte riktigt allt som jag tänkt mig. Färgerna blev fel, tog slut, batteriet tog slut ALLT XD Tillslut fick jag måla om bilden IGEN, så vid det här laget är jag rätt trött på bilden XD Av någon skum anledning fick jag dessutom för mig att prova ett nytt slags papper som var VÄRDELÖST!Det suger åt sig bläcket och man måste använda minst 5 ggr så mkt bläck som i vanliga fall, om man inte vill få ett flammigt resultat. Och att måla tunna sträck kan du glömma, det blöder ut över pappret. Så definitivt inte det ultimata pappret för en hår-tutorial, menn med hjälp av lite polycromos kunde jag ändå rädda den någorlunda. Aja, nu när jag gjort alla misstag på samma gång, så vet jag vad jag ska ändra på tills nästa gång.
 
Precious doll, copic markers och polychormos
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback