Heart Chat Bubble

en lyckad konstutställning!:D

Puh!Det har varit en slitsam helg, men oerhört kul! I helgen så var ju "Konst runt Möckeln" som är en rätt stor konstutställning här i städerna kring sjön Möckeln. Jag blev ju inbjuden som ungdomsstipendiat, o jag är verkligen oehört glad för att jag fick den möjligheten:)
 
Det har kommit o gått lite allt möjligt blandat folk under dessa tre dagar, o jag kan glatt berätta att jag även sålt några av mina orginalverk:) Kul,då kan jag med ännu bättre samvete köpa in nya pennor;D Haha, nejdå, ska ju köpa skrivbord att måla vid denna månad!
 
Har även haft min andra kurs i manga idag, idag var vi lite fler, och eftersom jag hade utställningen i samma hus, så fick folk även möjligheten att se på när jag höll i kurs. En av besökarna blev så lockad, att hon anmälde sig direkt att hoppa in i kursen, trots att två lektioner redan gått:) Skitskoj, rent ut sagt! Dessutom har den lokala bokhandeln gått med på att köpa in copic markers till deras sortiment, om vi önskar, vilket känns fantastiskt, rent ut sagt!:D Jag gillar verkligen Bokia i vår stad, alltid så sammarbetsvilliga o har ställt upp hur många gånger som helst, att köpa in material jag/nån annan har önskat!
 
Så nu ska en mycket nöjd Neva gå till sängs o sömna med ett leende på läpparna:)
 
Lite bilder från helgen:
 
Jag fjantar mig lite
 
 Två tavlor som jag har sålt:)
 bilder jag hade med...
mer art;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Snyggt! Målar själv massa och planerar att ha en egen konstutställning i februari nästa år, alltid lite kul med inspo!

2013-09-30 @ 00:04:30
URL: http://supremelook.blogg.se/?tmp=264104

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback