Heart Chat Bubble

är jag en häst med tarmvred?

Idag mår jag skit-piss , rent ut sagt! Har jätteont i ena halvan av mitt huvud, bakom ena ögat och det känns som om huvudet ska sprängas när jag ser ljus. Det finns ju flera alternativ vad jag kan lida av:
 
1. Jag är en vampyr. Alla vet ju att vampyrer inte tål solljus.
2. När jag sökte på dessa symtom, hade google ett förslag på att jag kanske är en häst med tarmvred. Så jag är en häst med tarmvred, är ju ett alternativ (för google ljuger aldig).
3. Jag har fått mitt livs första migrän-anfall.
 
Eftersom jag inte suger blod, är jag ingen vampyr. Jag är GANSKA säker på att jag inte är en häst (trots att en av mina klasskramrater blev helt övertygad att det måste vara så, när hon fick reda på googles förslag).
 
Så jag har alltså migrän. jag har alltid lite trott att folk överdriver, när de ska berätta om hur det är med migrän. Kåm ån, liksom, rajjt att det är så illa! Men JO, DET ÄR SÅ ILLA!! Fan va kasst jag mår *sitter i soffan o tycker synd om mig själv*. Aja, bara att vänta ut smärtan, antar jag. Eller nån som har tips på vad som kan  lindra? Alvedon hjälper inte mkt, märkte jag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa Illustration

Jag brukar käka Eeze Neo, det brukar hjälpa. Men helst ska man ta det vid första lilla "känning" man får. Jag brukar få "hallucinationer" en stund innan, då vet jag att det är dags för piller, hehe.
Att sova brukar hjälpa också tycker jag. Ligga i ett mörkt rum och bara blunda.

Usch jag tycker verkligen synd om dig. Vet hur det känns :(

Svar: ah, får nog ta o köpa hem några sånna:( tack för tipset:)
Neva

2013-09-20 @ 15:41:05
URL: http://lovisaillustration.blogg.se
Postat av: Fröken H

Eeze funkar mot migrän. Annars är ipren + alvedon en bra kombo som tar bort det mesta av smärtan. Sen är en blöt och kall handduk skön att lägga över pannan och ögonen. Och slutligen, vila, vila, vila. Från en som hade mycket migrän förr.

2013-09-22 @ 22:15:56
URL: http://modemanifest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback