Heart Chat Bubble

mask

Igår målade jag även klart denna bild. Det gick ovanligt snabbt för att vara mig, o för att vara i A3-format, men det kanske beror på att det var akvarell?Plus att det inte är lika mkt detaljer som jag vanligtvis brukar göra;)
 
Som jag säkert har nämnt ca 1000 ggr tidigare, så är inte akvarell min grej direkt, eftersom jag inte behärskar tekniken, men o andra sidan kommer jag aldrig att behärska tekniken, om jag inte övar.:) En av de vanligaste frågorna jag får av antinge följare på mitt galleri, eller när jag är med i någon intervjua, är alltid frågan "Hur blev du så bra på detta?". O mitt svar är alltid detsamma: " Jag har övat hela mitt liv, jag brinner för det jag gör och jag studerar andras konst också". Det är så lätt för andra att säga att "det måste vara medfött" men jag tror inte man föds med en talang, utan man får ett intresse och utvecklar en talang. Sen är det ju också alltid upp till betraktaren vad som är snyggt och ej, jag har ca 2500 kommentarer på mina bilder på mitt galleri, o alla är ju inte direkt positiva jämnt XD
 
Ialla fall...tillbaka till denna bild. Så här blev den. Jag tror jag överarbetade den lite, o önskar nog att jag hade "släppt lös" lite mer, men jag är kontrollfreak när det gäller konst XD Nåja, en övning:)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback