Heart Chat Bubble

manga-workshops

I helgen så höll jag i två manga-workshops på Karlskoga Bibliotek:) De kontaktade mig för ett bra tag sen o frågade om de kunde få hyra in mig till höstlovet, för att hålla i lite manga. O självklart tackade jag ja:)
 
I lördags så höll jag i workshop för 7-10 år, och idag för åldern 11-15. Man kan tycka att det kanske inte är så jättemycket i ålderskillnad, men wow vilken skillnad det är att hålla i workshops för dessa två åldersgrupper!
 
Den ungre gruppen gav mig värsta egoboost på så vis att de var grymt impade av allt jag berättade, samt att jag blev hela tiden kallad "fröken " XD.Haha, vet inte varför det ger sån egoboost, men kanske för att man känner sig repsekterad när man blir kallad fröken?:) Ialla fall, så det är kanske alltid lite stojigare att hålla i en workshop för yngre barn, men å andra sidan är de väldigt öppna o vågar be om hjälp o fråga saker. Så det blev väldigt roligt på så vis att det var full rulle hela tiden.
 
Den äldre gruppen var HELT FULLBOKAD, så vi fick dra in lite extra bord. Verkligen jättekul, jag visste inte att det fanns så många mangaintresserade människor i Karlskoga!Dom äldre var lite blygare när det gäller att fråga om hjälp, men efter ett tag släppte det, o det blev mer prat o rörelse.
 
En jätterolig upplevelse, och jag blir så glad över hur duktiga alla var:) Fick massa tips och ideer till mina egna mangakurser som jag håller i . Här är lite bilder från dagens workshop:
 
flitiga elever:)
 
 
 
 
Hehe, kunde inte låta bli att fnissa lite åt en affish jag såg. "Illustratör", man tackar, man tackar...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken H

Vad kul att det var fullbokat! :D

2013-10-28 @ 21:12:35
URL: http://modemanifest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback