Heart Chat Bubble

Blue eyed

Så! Då var man klar med ännu en målning:) Ideen till denna målning, började med att min pojkvän kommenterade "jag hade föreställt mig blåa läppar. Eller blåa ögon" till min målning "red lips".
 
Blåögd, blev ordet jag hakade upp mig på. Det är oftast så en idee börjar gro hos mig. Någon som säger nått. O sen ser jag en bild, och en betydelse.
 
Denna bild fick också heta "blue eyed" för det.Jag tycker ju om att förmedla lite budskap med min konst, och miljön är väl ett av de områden, som ligger mig varmt om hjärtat. Jag läste en artikel för ett tag sen, att om arktis isar smälter, skulle kostanaden att reparera allt som förstörts i världen, bli den totala summan av världsekonomin. Så mycke skulle alltså förstöras, att kostnaden blir den samlade ekonomin!O det är bara det materiella. Förlust av hälsa, välbefinnande, hem o nära, hör de de sakr vi aldrig kan ersätta med pengar.
 
Ialla fall...blåögd är den människa, som inte ser konsekvenserna. Blåögd är den människa, som tror att det är jordens tid som rinner ut. Jorden kommer alltid att återhämta sig. Frågan är om människan kommer att göra det?
 
Lite tankar från min sida;) för övrigt har jag använt mig av copic markers och bläck. Bilden är i A3-storlek.
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabellicious

Skuggningen i den här är verkligen fantastisk!

Svar: tack:D
Neva

2013-10-20 @ 22:51:56
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Hannah

Sjukt snyggt! det enda jag inte gillar är håret som går över ansiktet (vid näsa/mun), blir så plottrigt. Men annars awesome!!

Svar: tack så mycket:)
Neva

2013-10-21 @ 11:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback