Heart Chat Bubble

unga hollywoodfruar

Jag kom o tänka på att det är ganska ironiskt egentligen. Jag o min sambo har en rätt stor 3D-tv med typ extra allt o alla funktioner som finns (så är det att vara sambo med en teknik-nörd;) ). Det skulle inte förvåna mig om den har någon funktion som gör att det kan servera kaffe liksom. MEN vi kollar i stort sett ALDRIG på tv XD Förutom ETT program, och det är "svenska hollywoodfruar". Det är det enda program som jag faktiskt kollar på,för tillfället!Min sambo kollar också på det, fast kanske inte fullt så frivilligt;)
 
Men det slog mig en grej, med årets säsong: VAD VACKER Britt Ekland var när hon var ung!Asså hon är vacker nu med,för att vara över 70 bast liksom, men hon var ju hur söt som helst som ung!Funderar allvarligt på att måla av henne, eller måla något inspierat av hennes utseende!
 
Gunilla Persson var faktiskt också rätt vacker som ung, men med tanke på hur hon är som person, inser man verkligen betydelsen av uttrycket "det är insidan som räknas". Kan tänka mig att tv kanske förvränger det lite, men har även sett oförvrängda intervjuer med henne, och hon verkar i ärlighetens namn vara rätt skruvad. Men men...tillbaka till Britt! Här ser ni lite bilder på henne:
 
En ung Britt Ekland
 
 
 
En ung Gunilla
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback