Heart Chat Bubble

bara professor i fysik tack

jahopp, då hade man tenta om  dagar. Lite lagomt kul sådär. Av någon skum anledning verkar det som hen som är ansvarig för våran programutformning, vill att vi blir doktorer i fysik innan vi tar oss vidare. Typ. Ialla fall med tanke på hur galet mycket (och svår) fysik vi ska ha med på vår tenta. 
 
Men men, jag är inte deppig för det JO DET ÄR JAG. Vad vore ett liv med fritid?kan ju va tråkigt å å å dötrist åå alldeles underbart!*tårblanka ögon*'
 
Nej, jag måste sluta skriva inlägg på nätterna, jag blir så sjukt oseriös när jag skriver då.
 
Anyway, roligt nog, 4 dagar efter tentan har vi en NY TENTA, som jag faktiskt i ärlighetens namn funderar på att skita i. Den verkar visserligen rätt lätt, men jag känner inte riktigt att jag har tid för den, o den går om en månad igen. Mina klasskamrater brukar alltid förbrå mig när jag hoppar en tenta o gör den senare, men sanningen är den, att jag alltid har klarat tentorna när jag gjort så:) O sen är det inte  bara för att jag är lat, utan för att jag har en litet projekt på g igen, as usual. Jag har kommit på en tavla jag vill måla o skicka in till en utställning bat her koms dö probläm: Tavlorna måste lämnas in den 17:de mars, dvs samma dag som jag skriver tenta nr 2, o den är inte färdigmålad ens;) Så det blir lite mission impossible att både måla klart tavlan o plugga 24/7 så tror faktiskt att jag väljer tavlan. men får se, mina polare brukar vara bra på att ge mig dåligt samvete tills jag ändrar mig, men men, det är väääldigt lockande, för förra året när jag fick med en tavla på utställningen fick jag en helsida i tidningen o tavlan fick väldigt stor uppmärksamhet o blev såld på en gång. ganska lockande att söka igen, men o andra sidan är det one in a million att nått sånt händer igen liksom (men ändå kul att försöka)
 
Tog en tripp till akademibokhandeln i stan också o sniffade lite på böcker (råkade även köpa en insektshandbok) och köpte mig ett nytt whitelines-block (eftersom mitt skrivblock tagit slut av allt räknande o alla damn formler). Det är vår i luften, me gusta!
 
mina galna beräkningar...
 
 
Mitt lilla fynd:)
 
 
skissen jag har på g...ser rätt knäppt ut just nuXD
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback