Heart Chat Bubble

Tillbaka till underlandet

Jag har återvänt till min kära "Alice i underlandet"-målning. Fick lite ny inspiration och motivation (dvs jag har mkt läxor för tillfället) så satte mig ner o bestämde mig för att försöka ta itu med denna. Det är ju en A3-bild, o bara det kan ju annars krama andan ur en...ialla fall när hälften av färgerna tar slut under tiden som man målar >:(. Men nu tänkte jag att jag ska försöka köra på A3 ett tag, så jag har lite större tavlor att sälja inför nästa utställning;)
 
Till helgen ska jag förresten hålla i en manga-workshop på Kristinehamns bibliotek, ifall nån av er läsare råkar bo där;) Har fått en ny mobil nu när jag nyss fyllde år, så nu kan jag gps:a mig fram dit jag ska (har ingen aning om vart Kristinehamn har sitt bibliotek). Ahhhh...teknikens under!Jag har faktiskt för första gången i mitt liv skaffat mig en iphone..ähum...ja, inte jag då, då jag fick den i present, men man kan väl säga att jag var med o påverkade lite;) Min sambo är inte särskilt förtjust i iphone (tror det bottnar i att han trots sina telefon/datakunskaper inte kan hacka sig in o programera om dom hur han vill, för att iphone är för säkert designade) så han ger den lite onda blickar o mumlar nedsättande om den, men jag tror han kommer vänja sig snart . Sen om han kommer erkänna det, är en annan sak;)
 
 
aja, tillbaka till Alice. Som liten gillade jag disneys "Alice i underlandet", men även som vuxen tycker jag att historien är riktigt bra. Framförallt gillar jag symboliken och samhällskritiken och den där känslan att man periodsvis befinner sig i samma galna värld som Alice gjorde. Tim Burtons veriosion är sjukt bra och jag gillar att han gjorde den lite mörkare. Min  egen verision är därmot en lite mer vuxnare variant av Alice;)
 
Lite WIP-bilder:
 
 
 
 
har dock lite problem med guld-klockan...tycker det är svårt att välja bra färger till guld:O
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Fint det ser ut att bli :)
Jag gillar också Alice. Min favoritversion är spelet Alice: Madness Returns. Grym stämning i det, och hon är jättevacker där med alla sina klänningar.

2014-02-19 @ 08:40:44
Postat av: GeMina Arts

Ser riktigt nice ut!!! :)

Svar: tack:)
Neva

2014-02-20 @ 18:51:22
URL: http://geminaarts.blogg.seg
Postat av: Alexsandra

Hej.
Jag ville bara säga att jag tycker om ditt tecknande och jag gillar också Alice i underlandet så det va dubbel-like :) såg i ett gammal inlägg att du höll ett workshop i karlskoga om manga-tecknande. Låter jätteintressant och skulle gärna prova, håller du fortfarande i workshopsen?

Svar: Hej!Tack så mycket!:D Jag hade precis workshop i Kristinehamn i helgen, men för tillfället har jag inga workshops inplanerade:/ Däremot kommer jag att köra igång kurser igen till våren nån gång, om du är intresserad:)
Neva

2014-02-23 @ 20:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback