Heart Chat Bubble

Thor: The dark world

Idag var vi o tittade på nya "Thor". Jag var inte så impad av första filmen, men wow, denna var riktigt bra!
 
Effekterna och miljöerna var riktigt bra, och en scen där en "begravning" sker, är värt att se nästan hela filmen:D Den passat väldigt bra i 3D, men dock tycker jag inte att 3D-teknologin (eller det kanske bara är i denna 3D-bio?) är tillräckligt bra än. Miljön i Asgård har dom tolkat riktigt bra, för att vara i modern touch, och klädkoden är också snygg;)
 
Handlingen är helt okej och mycket mindre macho än första filmen. Lokes karaktär gör en bra insats, dock har filmen kanske lite väl många skämt med. Ganska roliga, men det får ju inte bli för komedi-aktigt.
 
Skådespelarna gör också bra ifrån sig. Jag tycker att Tom (loke) och nathalie (Jane) gör starkast ifrån sig. Jag är inte allt för imponerad av han som spelar Thor.
 
Historiskt korrekt är gudasagan verkligen inte, men till skillnad från förra filmen, är denna film inte lika amerikaniserad. Denna film ger än mer modernare verision av asatron (o sen förstår jag såklart att marvel-serien ser annorlunda ut , men stör mig ändå på allt för mycket historiska fel) men ändå hyffsat korrekt, o man får lära känna fler karaktärer som man återfinner i asamytologin.
 
Betyg: 7/10
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback