Heart Chat Bubble

Tråk-hår

Jag skulle vilja göra något kul med mitt hår, men har ingen aning om vad det skulle kunna vara. Allt jag vet är att jag inte vill ha det som det ser ut just nu. Det liksom bara...hänger där!
 
När jag var ung (ja, för jag är är ju runt 100 år nu...) så brukade jag färga håret i alla möjliga färger. Den värsta färg jag någonsin har haft, är oranget, kombinerat med att jag hade lockigt hår. Morotsorange, verkligen! Till mitt försvar vill jag ialla fall påpeka att jag inte aktivt färgade det orange, det bara blev så efter att jag färgat det rött, o färgen gick ur.
 
Jag har kommit fram till att blond är det jag passar bäst i alla fall. Har aldrig testat svart, det kanske vore något?;) Nej,mina planer är att jag ska spara ut håret, men just nu känns det oerhört segt, som om det inte växer överhuvudtaget, plus att det är slitet och ostrukturerat. Så det blir nog kanske att dra iväg till frisören inom en snar framtid o ialla fall färga i en annan blond nyans (om det går) samt klippa ordentlig lugg o lite mer frisyr. Försöker ju spara snedlugg, men tror helt enkelt att det inte går i mitt fall, därför håret har sin egna vilja o delar upp sig i en fin (och uberfånig) mittbena-lugg. Vad tror ni? Vad kan jag passa i, utan att klippa håret för mkt?
 
Jag i den tråkigaste hårlängden man kan ha
 

Kommentarer
Postat av: hannah

ha, ungefär så där har jag också nu och blir tokig! vill också göra en "riktig" frisyr som liksom piffar upp lite.
håller med om att du passar i blont!

Svar: haha,tack:D
Neva

2012-12-20 @ 09:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback