Heart Chat Bubble

ett begynnande muskelberg

Det är verkligen tur att vatten o v'ärme ingår i min hyra, för nu när den här kylan har kommit, så BOR jag nästan i min dusch. Ahhh...finns det något skönare än att duscha? Spinkig som jag är, så får jag snabbt upp värmen också:) Hihi!
 
Men det ska det bli ändring på nu! Jag har tjuvstartat lite på mitt nyårslöfte, som är att gå upp mer i vikt o träna , genom att jag drog o köpte nytt gymkort idag. Nu jäklar! Jag skulle SÅ GÄRNA vilja få bättre hållning, mer styrka i kroppen, synliga magmuskler samt lite mer kurvor. Hehe. höga krav, men varför inte?
 
För tillfället väger jag ynka 44.5 kg typ, vilket är waaay för lite för min längs, så därför vill jag upp i vikt, men som jag har sagt tidigare, så vill jag inte käka en massa skräp bara för det (ni vet, är ju kemist, så vet ju vad allt skräp innehåller) så istället ska jag strukturera upp mitt ätande i samband med att jag tränar. Jag lider av en konstant aptitlöshet typ, men när jag tränar blir jag faktiskt hungrig på riktigt, vilket är superbra! Dock får jag nog ta o fixa lite näringsdrycker också, så man får den där lilla extra energin man behöver när man tränar!
 
Så om vi kallar detta dag 1, så får vi se igen hur det ser ut om en månad:)
 
Btw, har något riktigt skumt "streck" på magen. Det vägrar att försvinna. Börjar inbilla mig att det beror på att jag för ofta sitter böjd i pluggar. Kan det bli så då? (o mina nya träningskläder ocksååå:D)
 
Så nu jääääävlar får ni akta er för det kommande muskelberget (haha)!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback