Heart Chat Bubble

en ovanlig förälskelse

Nu ska ni få höra om en galen grej jag har drabbats av för tillfälletXD:
 
Det är nämligen så att jag gått o blivit lite småförälskad i en man som jag inte känner för 5 öre! Låter det konstigt?Ja, men här ska ni få höra hela historen!
 
Denna man jag då snackar om, pendlar alltså till samma ort som jag pendlar till varje dag när jag ska till universitetet. Hur ska man beskriva honom lite kort? Snygg, artig, trevlig, KONSTINTRESSERAD (råkade höra det när han diskuterade med sitt sällskap) och utrstrålar helt enkelt en sån fantastisk karisma! Hur började då detta?
 Av en slump har vi ofta hamnat rätt nära varandra när vi åkt buss, så har börjat lägga lite märke till honom, men inget mer än så, än att han är snygg o så himla trevlig mot alla (inklusive stans suraste busschaufför). Men sen hörde jag honom prata om konst o då blev tankarna mer "Hm, den här snubben asså!Verkar ju vara en rätt intressant själ". MEN SEN!
 
Ni vet när man drömmer typ om choklad hela natten, sen när man vaknar upp, så bara MÅSTE man ha choklad! Detta hände med denna man! Häromnatten drömmde jag att jag var på värsta perfekta dejten med honom och vi upptäckte att vi var värsta soulmates o hela fadderullan liksom, så sen när jag vaknade upp var det precis samma känsla som med choklad! VILL HA!
 
Problemet är att han är säkert minst 20 år äldre än mig (!), antagligen supergift (all the good ones are taken) och antagligen inte intresserad av en 20+ Zombie (vilket är ungefär så jag ser ut på morgon när jag åker t skolan XD). Haha, ja, o sen det faktum att jag inte har en aning om vem han är, o lite sånna detaljer också. Han kan ju vara värsta mördaren! Men vem vet, jag kanske vågar slå mig ned brevid honom nån dag på bussen;)
 
Skämtåsido, dom känslorna svalnar nog rätt snart, men lite kul ändå. :) Har ni någon gång haft någon såndär "konstig" förälskelse som ni nästan lite småskämts för?Berätta gärna:)
 
Bussen= nya dejtingplatsen?
 
Photo: Aila Lapikova
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Men är inte de udda förälskelserna bäst! Jag kan helt identifiera mig i detta sedan innan jag träffade min man :) och det spännande är just att han inte har någon aning. Och någon annan kanske tänker detsamma om dig ;)

Svar: haha, jag håller helt å hållet med;) Vad roligt:D
Neva

2012-12-20 @ 22:16:12
URL: http://eeelins.blogspot.com
Postat av: Hannah

Haha, det där hände mig i min ungdoms dar... Flera gånger faktiskt haha. Usch, jag hade alldeles för lätt för att bli förälskad i random guys... ;)
Värsta var väl när jag blev kär i en kille som jag mötte när vi träffades ett stort gäng ungdomar. Jag vågade aldrig prata med honom, men tyckte han hade värsta coola håret (lockigt, blont), samt så gick ryktet att han spelade gitarr och gjorde egna låtar (=rena drömmen!). Så jag dagdrömde som en tok och började själv spela gitarr, haha, men sedan visade det sig att han hade en tjej (kanske borde ha frågat...). Typiskt! :P

Svar: haha, härligt ändå:D
Neva

2012-12-21 @ 09:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback