Heart Chat Bubble

en häftig chock

Idag har jag för ovanlighetens skull suttit o pluggat i flera timmar på bibblan. Jag hade skrivit ut hur mkt pappren som helst, o det sista jag gjorde, vad att jag slängde ner häftapparaten i väskan vilket jag minns väldigt tydligt.
 
När jag väl kommer fram till bibblan, så är den naturligtvis spårlöst försvunnen ( must be aliens), så får blev ju totaltrörigt med alla pappren överrallt.
 
När jag kommer hem, trött o sliten som man är, kastar jag mig med hög fart ner i soffan- O FLYGER NÄSTAN MED LIKA HÖG FART UPP IGEN! Av alla möjliga ställen som min häftapparat hade kunnat legat på, så ska de naturligt vis ligga där jag precis kommer med min rumpa i 160 km/h. Great, då är man en av de få som nästan lyckats med prestationen att häfta ihop sitt eget rumphål typ. Nästan stolt. Har tagit en instamgram bild på det hela. Nejdå, det har jag inte, men däremot har jag skaffat instagram. Känns som om jag är den sista i sverige som har gjort det. Jag är i ärlighetens namn inte så teknisk, så har inte riktigt så stor koll på vad jag heter o vad man gör. Men har ialla fall lyckats lära mig hur man tar kort o laddar upp:) Tog (i brist på annat) kort på mina kära aminosyror idag. Fint va?
 
 
Ne, kanske inte så jättespännande bild. Men på tal om oteknisk. Vad är det med farmödrar/mormödrar och tv/dvd-dosor? Jag tror att i över 10 år nu, så har vi "yngre" släktingar fått förklara för farmor hur dvd-dosan fungerar, varje jul, därför "den är ju så mkt krångligare än kära gamla VHS dosan". vaaaaad!? Dom skiljer sig ju knappt något alls, mer än att det finns en "open dvd"-knapp typ. Tror det här ska bli min julklapp till farmor nästa år:)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback